ONS VERHAAL

Het pad naar moringa.

Mijn naam is Valerie en ik wil jullie graag vertellen wat me drijft. Want ik geloof niet zomaar in de kracht van Moringa. Dit, is mijn verhaal.                                   
Het grootste deel van mijn volwassen leven kampte ik met een gebrek aan energie. Bleek dat ik leed aan ernstige bloedarmoede. Ik probeerde jarenlang op advies van mijn arts verschillende moderne medische behandelingen, maar dat bracht weinig beterschap. “Als mijn energiepeil goed is, kan ik  alles aan in het leven", wist ik zeker.            

Met die gedachte, besloot ik eind 2019 om niet bij de pakken te blijven zitten en zelf op zoek te gaan naar een natuurlijke en efficiënte oplossing. Door veel te lezen stootte ik op het bestaan van de moringaplant. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt. Ik wilde het wel eens proberen. Door moringa poeder aan mijn dagelijkse ritueel toe te voegen, raakte ik helemaal overtuigd van de werking. Het had zo'n grote impact op mijn gezondheid ! Ik kreeg terug meer energie en mijn immuniteit ging er ook op vooruit. Ondertussen had ik veel onderzoek gedaan en ontdekte ik dat moringa voor zoveel meer goed was dan enkel mijn probleem. Die “interesse voor moringa” werd al snel “een passie voor moringa”! Daarom richtte ik The house of Moringa op. 

Het team van “The house of Moringa” bestaat uit Valerie en Simon, man en vrouw met een enorme passie voor moringa.

Ontmoet  onze oprichters.

"Jouw gezondheid en jou helpen jouw leven op z'n best te leiden, is wat ons de energie geeft om The house of Moringa te doen groeien."

Voor mij was de ontdekking van moringa een eyeopener en dat wilde ik delen, want ik weet dat veel mensen in de huidige, gejaagde maatschappij met dezelfde problemen te maken krijgen als ik. Samen met mijn man Simon richtten we “The house of Moringa” op. In 2020 gingen we van start. We haalden er experts bij en zochten een kleinschalige moringaboer in Zuid-Europa, want we maken er een punt van om enkel te werken met biologische moringa producten van hoge kwaliteit. Vandaag werken we samen met leveranciers die dezelfde waarden rond biologisch, duurzame producten delen om moringa centraal te stellen en om de nutritionele kracht ervan met zoveel mogelijk mensen te delen en levens te transformeren.

Het is onze droom om zelf de moringaplant te gaan verbouwen in Portugal. Maar we zien nog veel meer mogelijkheden. Daarom kozen we voor de naam The house of Moringa. We willen niet alleen producten op de markt brengen. We staan voor een levenswijze waarin de superfood moringa de weg wijst naar meer energie, een betere immuniteit en vooral meer positiviteit.
 

ONZE MISSIE

Onze missie is duidelijk, eenvoudig en krachtig: zorg voor
een positieve impact .

We willen een positieve impact hebben op je leven door een uniek moringa ritueel aan te bieden dat je gezonder maakt en je levensenergie aanwakkert.

We willen een positieve impact hebben op de planeet door goed na te denken over alles wat we doen en de manier waarop het onze omgeving kan beïnvloeden. We creëren samenwerkingen met gelijkgestemde organisaties, zodat onze positieve impact wordt versneld en versterkt.
 

WAARDEN WAAR WE NAAR LEVEN

Positiviteit

Een belangrijke energie die invloed heeft op gezondheid, geluk en succes. Die energie die we bewaken en die we zo aanstekelijk mogelijk willen maken.

Bewustzijn

We nemen de tijd om ons bewust te zijn van wat we denken, voelen en waar we vervolgens naar handelen. We geven ruimte aan het proces van intuïtief ondernemen.

Duurzaamheid

Wij denken zorgvuldig na over de impact van onze producten en hechten veel waarde aan het teruggeven aan de planeet.

BEGIN VANDAAG NOG MET UW DAGELIJKSE MORINGA-RITUEEL

Reset / Citroengras Mallow smaak

€29,00

Sleep Tight / Coco Lime smaak

€23,80

Happy Belly / Abrikozensmaak

€28,10

BOOST / Groovy Green smaak

€22,10