Moringa leaves are harvested from the Moringa Oleifera tree, known for being the most nutrient-dense plant on the planet. Every part of the tree has incredible healing properties. Traditional knowledge on the extensive benefits of moringa is ancient.

Wat is Moringa?

Moringabladeren worden geoogst van de Moringa Oleifera boom, die bekend staat als de plant met de meeste voedingsstoffen op de planeet. Elk deel van de boom heeft bijzonder helende eigenschappen. De traditionele kennis over de uitgebreide voordelen van moringa is oeroud. Meer dan 1870 jaar geleden gebruikten koningen en koninginnen moringa al voor energie, mentale alertheid en om schoonheidseigenschappen te stimuleren.  

Recent onderzoek op 120 eetbare plantensoorten wees uit dat de Moringa Oleifera tot de meest veelbelovende plantensoorten behoren, die de opname van waardevolle voeding optimaal verhoogt. 


Waarom is moringa "THE QUEEN OF GREENS"

Moringa zit boordevol voedingsstoffen zoals:

- Vitamins A, B1, B2, B3, C, & E
- Calcium, potassium, ijzer, & vezels
- Alle aminozuren die bouwstenen zijn van proteïne
- 46 antioxidanten

Gram for gram, gedroogd moringa bladpoeder bevat :

- 15⁢× meer potassium dan bananen
- 10× meer vitamin A dan wortelen
- 9× meer proteïne dan yoghurt
- 12 × meer calcium dan melk
- 15× meer ijzer dan spinazie

Zelfs de befaamde boerenkool kan er niet aan tippen:

1 portie moringa poeder vs verse boerenkool
- 2× meer proteïne
- 1,5× meer calcium
- 2,7× meer ijzer
- 4,2× meer vitamine B2

EEN OPLOSSING VOOR IEDEREEN

We weten dat jullie allemaal uniek zijn met verschillende levensritmes. Soms is er tijd om de keuken in te duiken om met moringa aan de slag te gaan, soms is die tijd er niet.

Daarom hebben we besloten om moringa op drie verschillende manieren aan te bieden:
moringa poeder, capsules 
en moringa thee melanges.  

Moringa poeder is het blad van de moringa boom dat gedroogd en verpulverd wordt. Het is belangrijk dat de kleur van de moringa poeder levendig groen is, dit is een indicatie van haar hoogwaardige kwaliteit. Moringa heeft een 'aardse smaak'

Levendig groen moringa poeder

Moringa poeder is het blad van de moringa boom dat gedroogd en verpulverd wordt. Het is belangrijk dat de kleur van de moringa poeder levendig groen is, dit is een indicatie van haar hoogwaardige kwaliteit. Moringa heeft een 'aardse smaak' en wordt vergeleken met de smaak van spinazie of matcha.

Het is dus eerder een bittere smaak die helemaal verdwijnt als je moringa combineert met rood fruit, limoen, notenboter. Je kan niet creatief genoeg zijn met moringa in de keuken! Gebruik moringa poeder in een kuur van drie weken als detox of op regelmatige basis als ideale gezondheidsondersteuning. Ga alvast op de recepten pagina kijken om ideeën op te pikken over hoe je moringa in je alledaagse keuken kan verwerken.

*Een studie bij vrouwen toonde aan dat het regelmatig innemen van 1,5 theelepel moringa bladpoeder gedurende drie maanden een significante verhoging van het anti-oxidantgehalte in het bloed had aangetoond.

Moringa capsules

Omdat niet iedereen de tijd heeft om in de keuken aan de slag te gaan met moringa poeder, zijn de capsules een gemakkelijke oplossing. De snelste manier om moringa aan je gezondheidsritueel toe te voegen.

Zo gebruik je de capsules best : 
- Neem 2 (tot max 3) capsules bij het ontbijt,
- Neem 2 (tot max 3 ) capsules bij de lunch of het avondeten, zo simpel is het!

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.

*Zoals bij elk ander supplement; raadpleeg je arts alvorens moringa te gebruiken tijdens je zwangerschap of bij gebruik van medicatie.

Omdat niet iedereen de tijd heeft om in de keuken aan de slag te gaan met moringa poeder, zijn er de capsules. De snelste manier om moringa aan je gezondheidsritueel toe te voegen.
Hemelse Moringa kruidenthees Eenmaal het moringa blad gedroogd, maakten sommige culturen het zich eigen om van de gezondheidsvoordelen van moringa te profiteren door het als thee te drinken.

Hemelse moringa kruidenthees

Om van de gezondheidsvoordelen van moringa te profiteren, maakten sommige culturen het zich eigen door het als thee te drinken; op basis van het gedroogd moringa blad. Naast een thee met uitsluitend moringa kozen we ervoor om superkrachten te combineren en verschillende kruidenblends te maken. Hierdoor wordt de ervaring nog rijker.

Deze moringa kruidenthee melanges zitten boordevol fantastische ingrediënten. Ontdek ze in onze webshop.

ONTDEK DE PREMIUM MORINGA POEDER, CAPSULES & HEERLIJKE THEES

 • Moringa Blad poeder
  Normale prijs
  €27,00
  Aanbiedingsprijs
  €27,00
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Moringa Blad Capsules
  Normale prijs
  €57,00
  Aanbiedingsprijs
  €57,00
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Reset / Citroengras Mallow smaak
  Normale prijs
  van €15,50
  Aanbiedingsprijs
  van €15,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Happy Belly / Abrikozensmaak
  Normale prijs
  van €17,50
  Aanbiedingsprijs
  van €17,50
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht